| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SevalYilmazTurkmen Newbie

|
Tarih: Prş Oca 28, 2010 3:04 pm Mesaj konusu: ANKARALILAR |
|
|
| Tekel işçilerinin Özlük hakları için vermiş oldugu eyleme ne gibi destekte bulunuyorsunuz dernek olarak yada ayrı ayrı bir birey olarak bizlerinde buradanda yapacagı herhangi bir şey varmı ki ben kendi adıma yapıyorum ama sizlerinde bir düşünceniz varsa sizede destek olabilirim onlar kazanırsa hepimiz kazanmış oluruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
SeyfiSoguk Newbie

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 1:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Seval, biz ANKARALILARA sorduğun sorunun tabiki yanıtı evet, tarihi bir eyleme yakından tanık olupta destekcisi olmamak kaçınılmaz.İşçi sınıfının şanlı tarihinde yerine alacak olan bu direniş tüm ulusumuza bir ışık ve kuvvet vermiştir.Yurdun dört bir yanından gelen bu emekcilere verdikleri mücadelede başarılar dilemek ve katkı sunmak için ben şahsen ve Derneğimiz adına işyerime çok yakın olması sebebi ile bir çok kez uğradım.Ankaranın karının kışının ve tüm olumsuzlukların bu eylemcileri yıldıramıyacağını ve bu karalılıkla haklarının alacakların biliyorum, diliyorum.Selamlar
SEYFİ SOĞUK |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ankaralılar ve Dernek destekte bulunanlara Teşekkürler:))
TEKEL işçileri uzun yıllar süren mücadeleler sonucu elde ettikleri kazanılmış haklarını kaybetmek istememektedirler ve bu isteklerinde son derecede haklıdırlar
, bugün itibariyle 48 günden beri Ankara'da yagmur, kar, soguk demeden açlık grevi dahil hak direnişi yapmaktadırlar. Hükümetin TEKEL işçilerinin özlük hakları konusunda uzlaşmaz tutumu ve direniş konusundaki duyarsızlığı ciddi bir insan hakları ihlalidir. Vede giderek yaşam hakkı ihlalinede dönüşecektir.
Şuanda hepimizin tek isteyecegi şey şu olmalı
TEKEL işçilerinin kazanılmış haklarının verilmesi ve böylece direnişin sona erdirilmesi onlar kazanırsa hepimiz kazanmış oluruz.
Avrupa Parlamentosu en önemli işçi mücadelesi oldugunu söylerken ve bizde bu mücadeleylele avrupayıda demokratikleştiriyoruz direniş genel düşünüyor ) |
|
| Başa dön |
|
 |
MustafaSolak Newbie

|
Tarih: Pts Şub 01, 2010 10:21 am Mesaj konusu: TEKEL İŞÇİLERİ KAZANACAK |
|
|
| Tekel işçileri için bireysel çabanın yanında, dernek olarak, üyesi bulunduğumuz kitle örgütleri,sendikalar aracılığıyla da bri şeyler yapmalıyız. Direnişin devamı için özellikle ısınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması gerekir.Birleşik Büro İş sendikasışube yöneticisi olarak detsek eylemlerine katılıyoruz, yemek de verildi. Şimdi 3 Şubat ve devamındaki eylemlerde diğer işçileri, memurları, İstanbulda direnen itfaiyecileri,eczacıları ve bu hükümete muhalif her kesimi ve halkı biraraya getirmek önemli. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Şub 02, 2010 9:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Mustafa çok kaklısın önemli olan bir araya gelebilmek özelleşme bence T.C. nin kanayan yarasıdır... olmaması gereken bir şeydir Atatürkün devletçilik ilkesi ayaklar altındadır bence tekel direnişi belki zayıf bile olsa yok olan bazı değerleri hatırlatmaya yetiyor vede dahada yetmelidir.
buda birlikle dayanışmayla olacaktır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|